Storm schade

Hebt door een zware storm schade aan uw boom, tuin of huis? Op deze pagina kunt u informatie vinden hoe u daar het beste mee kunt om gaan en wat belangrijk is om te vermelden bij u aanvraag bij ons.

Hebt u al direct vragen of wilt u hulp bij de afhandeling van uw schade? Neem dan meteen contact met ons op door te bellen of whatsappen naar: 0681505656

Goed om te weten voordat u een stormschade aanvraag doet:

  • Een incident is pas storm schade als er een storm van boven de windkracht 7 is geweest.
  • Stormschade door een boom/voorwerp van de buren wordt verhaald op uw eigen inboedel, woon of opstalverzekering. De schade is namelijk onverwacht en in de meeste gevallen overmacht.

Stap 1: Voor een goed verloop van de schade afhandeling is het belangrijk zelf goede foto’s te maken van de situatie. Dit voorkomt mogelijke geschillen tussen de betrokken partijen bij het uitvoeren van de werkzaamheden.

Stap 2: Neem contact op met uw verzekeraar. Heb u vragen op welke maneier u dit het beste kunt aanpakken? Dan kunt u ons altijd bellen voor advies. In de afgelopen jaren hebben wij veel ervaringen opgaan over het beste informeren van uw opstalverzekering om de afhandeling snel en vakkundig te laten verlopen.
Bij de meeste verzekeraars moet u rekening houden met een eigen risico van rond de €300 per incident, vraag tijdens het contact met uw verzekeraar dit na om niet voor verassingen te komen staan.

Stap 3: Na contact met uw opstalverzekering is het zaak om contact op te nemen met een (of meerdere) gecertificeerd bedrijf die de omgevallen boom of ander groen gerelateerde zaken veilig en vakkundig kan verwijderen of herstellen.

Wij hopen u met deze uitleg voldoende geïnformeerd te hebben en zien graag een aanvraag te gemoed om de aangerichte schade zo goed en snel mogelijk met u en de verzekeraar op te verhelpen. Wij begrijpen dat het in sommige situaties dringend kan zijn om hulp aangeboden te krijgen. Daarom kunt u ons bij storm schade ook buiten de reguliere werktijden contacteren. Wij zijn er voor u om u zo snel en goed mogelijk te helpen!

Contact ons via WhatsApp Stuur een mail